, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

Πόσα κιλά αφαιρούμε όταν ζυγιζόμαστε με τα ρούχα

Συνήθως όταν κάνουμε διατροφή και γυμναστική μαζί προκειμένου να χάσουμε κάποια κιλά έχουμε την τάση να κοιτάμε συνεχώς την ζυγαριά. Και υπάρχουν και αυτές οι φορές που ενδεχομένως να ζυγίζεσαι με τα ρούχα, ειδικά αν είσαι σε κάποιο φαρμακείο.

Και τότε αναρωτιέσαι, πόσα κιλά λιγότερα είσαι αν βγάλεις τα ρούχα που φορούσες; Συνήθως, τείνουμε να αφαιρούμε αρκετά κιλά, όμως στην πραγματικότητα η σωστή απάντηση δεν είναι κιλά, αλλά γραμμάρια. Την επόμενη φορά που θα ζυγιστείς με τα ρούχα μην έχεις στο νου σου να αφαιρέσεις κανένα κιλό γιατί και πάλι δεν θα έχεις τη σωστή απάντηση.

Σύμφωνα με έρευνα του Κέντρου Ερευνών Διατροφής του Ανθρώπου του Grand Forks του USDA και η οποία δημοσιεύτηκε σε Διεθνές Περιοδικό για την Παχυσαρκία, μάθαμε ακριβώς πόσα πρέπει να αφαιρέσουμε.

Το συμπέρασμα ήταν πως οι γυναίκες μπορούν να αφαιρέσουν 793.7 γραμμάρια και οι άνδρες 1 κιλό και 133 γραμμάρια. Φυσικά, χωρίς να υπολογίσουν τα παπούτσια, τα οποία μπορείς να βγάζεις μόνη σου κάθε φορά που ανεβαίνεις.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.