, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πώς αντέδρασε η Kylie Jenner στην απιστία του Tristan Thompson

Τα τελευταία 24ωρα η είδηση πως ο Tristan Thompson απάτησε ξανά την Khloe Kardashian με την κολλητή της αδερφής της, Jordyn Woods, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η τηλεπερσόνα και ο μπασκετμπολίστας χώρισαν οριστικά και πλέον όλοι περιμένουν την πρώτη ανάρτηση της. Η Kylie Jenner από την άλλη νιώθει πολύ άσχημα γι’ αυτό που έγινε και δεν ξέρει τι είναι αυτό που πρέπει να κάνει.

Το «E!» αναφέρει πως η οικογένεια Kardashian είναι συγκλονισμένη με την είδηση ότι ο Tristan έκανε κάτι με ένα από τα πλησιέστερα και αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας και ότι όλοι πλέον έχουν ξεγράψει τη Jordyn. Μάλιστα, τα μέλη της διάσημης οικογένειας άφησαν να εννοηθεί ότι η Kylie θα κόψει τους δεσμούς της με τη Jordyn και ότι είναι τόσο στεναχωρημένη και δεν ξέρει καθόλου πως να χειριστεί την κατάσταση.

Την ίδια στιγμή ο Tristan έχει απενεργοποιήσει τη δυνατότητα να μπορείς να του σχολιάσεις στα post στο Instagram, ενώ κάτω από τα post της Jordyn Woods γίνεται «πάρτι» σχολίων με χαρακτηρισμούς.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.