, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πώς να φορέσεις το κολάν στην καθημερινότητα σου

Το κολάν είναι ένα κομμάτι απαραίτητο για την ντουλάπα σου. Μπορείς να το φοράς στο γυμναστήριο, αλλά και έξω σε casual εμφανίσεις. Το θέμα είναι ότι πρέπει να διαλέξεις το σωστό κολάν για να αναδείξεις την σιλουέτα σου αλλά και για να δημιουργήσεις ένα σωστό outfit.

Κάποια βασικά tips για τον σωματότυπο είναι: Για τις πιο μικροσκοπικές κοπέλες τα 7/8 είναι ιδανικό μήκος γιατί σου δίνει ύψος. Η πολύ ψηλή μέση σου κρύβει τις ατέλειες και σου χαρίζει μια όμορφη σιλουέτα. Αν έχεις κυτταρίτιδα επέλεξε ένα κολλάν πιο ενισχυμένο και όχι μεταλλιζέ. Τα λεπτά κολάν τείνουν να τονίζουν τις ατέλειες. Επίσης, είναι σημαντικό να διαχωρίσεις τις περιστάσεις που φοράς το κολάν.

Γυμναστήριο: Όταν φοράς το κολάν σου για την αθλητική σου δραστηριότητα θα πρέπει να είναι ελαστικό, με αναπνεύσιμο ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα. Στο γυμναστήριο μπορείς να φοράς κολάν με χρώματα και με σχέδια. Αν κάνεις yoga και pilates πρόσεξε να μην έχει τσέπες και φερμουάρ γιατί θα σε ενοχλούν στις ασκήσεις.

Για καθημερινές εμφανίσεις: Αρχικά όταν φοράμε κολάν στο δρόμο φοράμε μακριά μπλούζα. Το κολάν δεν είναι παντελόνι για να το φοράμε με κοντές μπλούζες. Τα oversized πουλόβερ είναι μια τέλεια επιλογή. Όταν φοράμε κολάν στην βόλτα μας εκεί περιοριζόμαστε στα χρώματα αλλά και στα σχέδια.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.