, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Π. Καμμένος: Σε ποιον επιτίθεται και ποιον στηρίζει

Για κακουργήματα του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά ,έκανε λόγο ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, προαναγγέλλοντας συνέντευξη Τύπου στην οποία θα παρουσιάσει, όλα τα στοιχεία  «που αποδεικνύουν μια σειρά κακουργημάτων που διέπραξε, όπως το θέμα με τις βίζες».

O κ. Καμμένος, όσον αφορά την υπόθεση Πολάκη, στήριξε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας σημειώνοντας ότι «είναι γνήσιος» και «οι γέροντες του Μαξίμου, Καρτερός και Φλαμπουράρης πάνε να τον φάνε όπως έφαγαν εμένα».

Ο κ. Καμμένος, διατηρώντας αμείωτη την κόντρα του με τον πρώην ΥΠΕΞ, ισχυρίστηκε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ότι το δημοσίευμα του BBC για τα περί «καταπιεσμένης μακεδονικής μειονότητας» συνδέεται με δραστηριότητες του Νίκου Κοτζιά.

Αναφερόμενος στα μηνύματα που έστειλε στον Νίκο Κοτζιά ότι θα τον τελειώσει, υποστήριξε ότι πράγματι τον τελείωσε, εννοώντας από υπουργό, ενώ τον κάλεσε να παραιτηθούν και οι δυο από την βουλευτική ασυλία και να πάει το θέμα στη Δικαιοσύνη.

Σχετικά με τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, ο κ. Καμμένος κατηγόρησε ευθέως τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και τον πρωθυπουργό, ενώ για τη σημερινή σχέση του με τον Α. Τσίπρα επισήμανε ότι «μετά από μια σχέση τεσσάρων ετών δεν θα βγω να ξεκατινιαστώ ή να πω πράγματα εκτός πολιτικής – συγκρούστηκα με καρχαρίες, με τίγρεις».

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών εξήγησε ότι δεν μπορούσε να ανατρέψει την κυβέρνηση τον Ιούλιο, καθώς στην πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας δεν συγκεντρώνονταν οι 151 βουλευτές.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.