, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

Π. Καρασαββίδης: Επιλέγω να πω ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη

Ο Παναγιώτης Καρασαββίδης είναι ελεύθερος επαγγελματίας και ιδιόκτητης παραδοσιακού καφενείου στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ανέκαθεν ο χώρος εργασίας, του έδινε τη δυνατότητα να βρίσκεται ανάμεσα στους συμπολίτες και να πιάνει τον παλμό της πόλης. Μοιράζεται καθημερινά τις χαρές τις επιτυχίες, αλλά και γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα και τις ανησυχίες των επαγγελματιών, των καταστηματαρχών, των κατοίκων και επισκεπτών που γεμίζουν το μαγαζί του.
Είναι Πρόεδρος εθελοντών ΠΣΠΘ (πειραματικό σχολείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) και μέλος του ΔΣ στην ένωση εστίασης και μπαρ Θεσσαλονίκης, όπως και μέλος της γενικής ομοσπονδίας εμπόρων και επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος, αλλά και αναπληρωματικό μέλος στο επαγγελματικό επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
Η υποψηφιότητα για τη θέση του δημοτικού συμβούλου με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα δεν είναι τυχαία, καθώς στο πρόσωπό του βλέπει μια τίμια, καθαρή και πάνω από όλα ολοκληρωμένη πρόταση για την λύση των συσσωρευμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πόλη.
* Ο κ. Καρασσαβίδης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Κωνσταντίνου Ζέρβα, «ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη»
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.