, Σάββατο
20 Απριλίου 2024

search icon search icon

Π. Λεκάκης: Κόμματα και μηχανισμοί απεργάζονται όλα τα μέσα για να μας αποδυναμώσουν

«Γνωρίζαμε πως στην πορεία της προσπάθειάς μας θα δεχθούμε πολλές πιέσεις από κόμματα, συστήματα και μηχανισμούς. Και πολλές… προσφορές», αναφέρει σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Πέτρος Λεκάκης.
Όπως σημειώνει ο ίδιος η παράταξη «Θεσσαλονίκη Πρώτη» είναι μακριά από παλιές λογικές και κομματικά χρίσματα. «Πίσω από τις αποχωρήσεις βρίσκονται συνδυασμοί και κόμματα που απεργάζονται όλα τα μέσα για να μας αποδυναμώσουν», προσθέτει στην δήλωσή του.
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Λεκάκη:
«Από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε τη «Θεσσαλονίκη Πρώτη» και αποφασίσαμε να μείνουμε μακριά από παλιές λογικές και κομματικά χρίσματα, ως μια καθαρά ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη, γνωρίζαμε πως στην πορεία της προσπάθειάς μας θα δεχθούμε πολλές πιέσεις από κόμματα, συστήματα και μηχανισμούς. Και πολλές… προσφορές.
Δυστυχώς, επιβεβαιωθήκαμε. Πίσω από τις αποχωρήσεις βρίσκονται συνδυασμοί και κόμματα που απεργάζονται όλα τα μέσα για να μας αποδυναμώσουν. Προφανώς μας φοβούνται και ανησυχούν για τη δυναμική που αναπτύσσουμε στην κοινωνία.
Ξεκαθαρίζω για άλλη μια φορά πως η «Θεσσαλονίκη Πρώτη» θα δώσει το παρών στις δημοτικές εκλογές με μια ομάδα έμπειρων αυτοδιοικητικών στελεχών και νέων ανθρώπων που μαζί δημιουργούν την καλύτερη ομάδα για τη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης.
Η «Θεσσαλονίκη Πρώτη» εγγυάται την διοίκηση του Δήμου και την ενότητα της πόλης».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.