, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ρόδος: Ο 20χρονος κατηγορείται ότι βίασε ξανά μετά τη δολοφονία Τοπαλούδη

Σημαντική εξέλιξη που έχει σχέση με την δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπάλούδη, σημειώθηκε σήμερα ύστερα από τη σύλληψη εντός 23χρονου Ρομά στο νησί της Ρόδου, που ομολόγησε ότι μαζί με τον προφυλακισμένο 20χρονο Αλβανό για την δολοφονία της φοιτήτριας βίασαν από κοινού άλλη 19χρονη, τρεις μέρες μετά την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Η εξέλιξη της υπόθεσης ανακοινώθηκε από την αστυνομική διεύθυνση Δωδεκανήσου σήμερα και ήδη έχει συλληφθεί ο 23χρονος Ρομά, που ομολόγησε την πράξη του.

Οι δυο νεαροί κατηγορούνται ότι βίασαν την 19χρονη την 1η Δεκεμβρίου σε παραλιακή περιοχή της πόλης της Ρόδου και σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα. Ο 23χρονος Ρομά, ομολόγησε την πράξη του και σήμερα πρόκειται να προσαχθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Εξιχνιάστηκε χθες (17 Ιανουαρίου 2019), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, υπόθεση βιασμού ημεδαπής και ταυτοποιήθηκαν οι δράστες.

Πρόκειται για δυο άτομα, 23χρονο ημεδαπό και 20χρονο αλλοδαπό, ο όποιος βρίσκεται προφυλακισμένος σε κατάστημα κράτησης για υπόθεση ανθρωποκτονίας-βιασμού. Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε άμεσα στον αρμόδιο Εισαγγελέα και ακολούθησε η έκδοση σχετικών ενταλμάτων σύλληψης.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης και όπως προέκυψε στο πλαίσιο αξιολόγησης πληροφοριακών στοιχείων και συνδυαστικής αξιοποίησης ερευνητικών δεδομένων, οι κατηγορούμενοι βραδινές ώρες της 01.12.2018 οδήγησαν την ημεδαπή σε παραλιακή περιοχή στην πόλη της Ρόδου, όπου την εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις και συνουσία. O 23χρονος εντοπίσθηκε χθες το βράδυ και προσήχθη στη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπου εξεταζόμενος περιέγραψε με λεπτομέρεια τις πράξεις τους. Σήμερα, έπειτα από την έκδοση του σε βάρος του εντάλματος, συνελήφθη και οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

πηγή: Ροδιακή

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.