, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σαρώνει τη χώρα η "Βικτώρια": Καταστροφές σε Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Ζάκυνθο

Σε εξέλιξη είναι η σφοδρή κακοκαιρία «Βικτώρια», με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις ανέμους. Από χθες, έντονα φαινόμενα σαρώνουν τη δυτική Ελλάδα, με τα νησιά του Ιονίου να έχουν δεχτεί το ισχυρότερο πλήγμα, ενώ από τη μανία της «Βικτώριας» δεν ξέφυγε ούτε η Αττική.
Η καταιγίδα «Βικτώρια» βρίσκεται πάνω από την Αττική. Έχει αφήσει πίσω της μεγάλα προβλήματα στη Δυτική Ελλάδα και τα νησιά του Ιονίου, με πλημμύρες, κατολισθήσεις και καταστροφές σε Κέρκυρα και Κεφαλονιά.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, το κυρίως κύμα θα πλήξει την Αττική από το μεσημέρι έως το απόγευμα, διάστημα κατά το οποίο άπαντες θα πρέπει να επιδείξουν μεγάλη υπευθυνότητα και προσοχή. Την ίδια ώρα, ο κρατικός μηχανισμός θα βρίσκεται σε ετοιμότητα, έως ότου το κύμα κακοκαιρίας εξασθενήσει.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η «Βικτώρια» χτύπησε δύο φορές την Αττική, με δυνατές νεροποντές και πολλούς κεραυνούς και αστραπές.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.