, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σεμίνα Διγενή: Ποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους με το νέο βιβλίο της;

Η Σεμίνα Διγενή έγραψε και κυκλοφορεί ένα νέο βιβλίο που σίγουρα θα κάνει πολλούς ανθρώπους να χάσουν τον ύπνο τους. Με μεγάλη πορεία στον κόσμο της τηλεόρασης και γενικότερα της δημοσιογραφίας, η ίδια μιλάει για τον πόλεμο που δέχτηκε όλα αυτά τα χρόνια, αναφέρει συγκεκριμένα ονόματα και πετάει τις… μπηχτές της.

Όλοι ξέρουμε πως έχεις ζήσει σκληρές και δύσκολες εποχές, πως έχει δεχθεί μαχαιριές και… πόλεμο. Αναφέρεσαι στις πληγές σου και σε αυτούς που τις προκάλεσαν;
«Πόλεµος πάντων πατήρ», έλεγε ο Ηράκλειτος. Τα ήξερα αυτά. Τι νόηµα θα είχε να µιλήσω για κάποιους που προσπάθησαν να µου κάνουν κακό; Ποιος νοιάζεται για τους λόγους που κάποτε µου επιτέθηκαν λυσσαλέα η Στεφανίδου ή ο Τριανταφυλλόπουλος ή η Γκολεµά ή ο Θέµος; Κανείς. Να ’ναι καλά τα παιδιά. Αλλά για µαχαιριές γράφω, ναι, γιατί υπάρχουν πρόσωπα από τα οποία αξίζει να µαχαιρωθείς και που ξέρουν να προκαλέσουν πόνο που θα σου µείνει αξέχαστος. Τέτοιο πόνο µόνο η οικογένεια και ο έρωτας µπορούν να σου δώσουν.
Λέμε πολλές φορές με χιούμορ πως, αν γράφαμε όσες αλήθειες ξέρουμε, θα έπρεπε να φύγουμε στο εξωτερικό. Μετά την έκδοση του «Κίτρινου Υποβρυχίου», θα χαθείς κάπου στα ξένα;
Νοµίζω ότι αυτό θα συµβεί στο… Νο 2 υποβρύχιο που ετοιµάζω ήδη. Εκεί συγκεντρώνονται σιγά-σιγά τα πιο απίστευτα παρασκήνια τηλεόρασης, εφηµερίδων και θεάτρου.
Θα με περιμένεις κι εμένα αν πας;
Εσένα δεν πρόκειται να σε κυνηγήσει κανείς. Είσαι τοτέµ του ελληνικού θεάτρου.
Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους με το βιβλίο αυτό των εκδόσεων Πατάκη;
Ελπίζω αυτοί που θα ξενυχτήσουν διαβάζοντάς το να το απολαύσουν, µαζί και τις εξαιρετικές φωτογραφίες των φίλων µου Γιώργου Πανηγυρόπουλου και Αθηνάς Λεκκάκου.
Πηγή: realnews.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.