, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σε εκδήλωση των πρώην μελών του ΠΑΣΟΚ που εντάχθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ μιλάει ο Τσίπρας

Εκδήλωση στην οποία ομιλητής θα είναι ο τέως πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας οργανώνουν οι «πασοκογενείς» του ΣΥΡΙΖΑ. Η εκδήλωση γίνεται σήμερα Δευτέρα στις 7 το απόγευμα και θα φιλοξενηθεί στο «Κάραβελ».
Οι 120 που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ οργανώνουν τη συγκέντρωση «Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα για την ανασυγκρότηση της μεγάλης προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στο κείμενο υπογραφών τους.
Αυτή είναι η πρώτη δημόσια εκδήλωση της «πασοκογενούς» τάσης του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συμμετοχή τους στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του κόμματος.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση παρά το ότι μιλάει ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει προβληθεί ιδιαίτερα από τον φιλικό προς τον ΣΥΡΙΖΑ Τύπο με αποτέλεσμα να υπάρχουν νέες συζητήσεις για τις εσωκομματικές προστριβές όσον αφορά τη διεύρυνση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πως αυτή θα επιτευχθεί.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.