, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σε εξέλιξη πορείες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πορεία διαμαρτυρίας είναι σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από μέλη των  ΑΔΕΔΥ, ΕΔΟΘ, ΠΟΕ- ΟΤΑ, νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, ΚΕΕΡΦΑ, ΟΓΔΕ, ΛΑΕ και φοιτητικά κινήματα.
Οι διαδηλωτές κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης, κατευθύνονται προς το συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», όπου αναμένεται  η ομιλία του πρωθυπουργού.
Διακριτική είναι η παρουσία της αστυνομίας.

Παράλληλα, στην Καμάρα συγκεντρώθηκαν και μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού και αναρχικού χώρου, οι οποίοι μαζί με το δεύτερο μπλοκ της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, εκπαιδευτικών συλλόγων και άλλων οργανώσεων ξεκίνησαν πορεία προς το Βελλίδειο.
Ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες μικρές πορείες από φοιτητικούς συλλόγους και μερίδα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς που κατευθύνονται προς το Βελλίδειο. Μέλη των φοιτητικών συλλόγων ξεκίνησαν από το Πολυτεχνείο και στο ύψος της Καμάρας ενώθηκαν με μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και κοινωνικών οργανώσεων και κατευθύνονται προς τη ΧΑΝΘ, κινούμενοι από Εγνατία, Βενιζέλου και Τσιμισκή.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.