, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές που χτυπήθηκαν από ακραία καιρικά φαινόμενα

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης των έκτακτων αναγκών που προκλήθηκαν, από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και την διαχείριση των συνεπειών που άφησαν πίσω τους, στις 10 και 11 Ιουλίου όπως και στις 14 του μήνα, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κήρυξε σε κατάσταση  έκτακτης ανάγκης περιοχές της Λάρισας, της Αιτωλοακαρνανίας, της Ροδόπης και της Ξάνθης.
Οι περιοχές που κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης,σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι η Δημοτική Κοινότητα Τύρναβου, η Τοπική Κοινότητα Αργυροπουλίου, η Τοπική Κοινότητα Δένδρων, η Δημοτική Κοινότητα Αμπελώνα και η Τοπική Κοινότητα Δελερίων της Π.Ε. Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Η Δημοτική Ενότητα Αντιρρίου και η Δημοτική Κοινότητα Ναυπακτίας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Η  Δημοτική Ενότητα Μαρωνείας και Σαπών, η Δημοτική Ενότητα Ιάσμου της Π.Ε. Ροδόπης και η Δημοτική Ενότητα Μύκης της Π.Ε. Ξάνθης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.