, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σηκώνει τα «μανίκια» ο Μητσοτάκης-Αρχίζουν οι συσκέψεις με ΔΕΗ

Συσκέψεις και συναντήσεις ξεκινά από σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης.
Οι δύο προγραμματισμένες συναντήσεις και μία σύσκεψη του κ. Μητσοτάκη ξεκινούν το απόγευμα.
H πρώτη συνάντηση θα γίνει με τον επικεφαλής του SSM Αντρέ Ενρίαμε στις 17:30.  Μισή ώρα αργότερα στις 18:00 ο κ.Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Ανδρέα Δρακόπουλο, τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου.
Στη συνέχεια, με αντικείμενο το θέμα της ΔΕΗ, θα γίνει σύσκεψη με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Χατζηδάκη , καθώς και με τους υφυπουργούς του συγκεκριμένου Υπουργείου.
Σημειώνεται πως ο νέος υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας  Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 εξήγησε ότι το υπουργείο που αναλαμβάνει είναι σημαντικό γιατί έχει να κάνει με την καθημερινότητα του πολίτη, αλλά και με την οικονομία. Για τη ΔΕΗ σημείωσε ότι βασική προτεραιότητα είναι ένα σχέδιο σωτηρίας της. «Το θέμα αυτό σε αυτή τη φάση είναι μη θέμα, γιατί δεν υπάρχει στον ορίζοντας στρατηγικός επενδυτής. Η ΔΕΗ είναι στα όρια της χρεωκοπίας και δεν ενδιαφέρεται κανένας» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.