, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σκότωσε και τα 5 παιδιά του μέσα σε 10 χρόνια

Ένας 57χρονος πατέρας κατηγορείται για την δολοφονία των πέντε παιδιών του, τα οποία σκότωσε μέσα σε 10 χρόνια.
Ο Paul Perez, συνελήφθη την Πέμπτη, όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να συνδέσουν τον θάνατο ενός από τα παιδιά το 2007, με τους θανάτους των τεσσάρων αδελφών του.
“Αν και είμαι υπερήφανος για τις προσπάθειες των ερευνητών αλλά και του ιατροδικαστή, δεν είναι μια ημέρα που φέρνει χαρά σε κανέναν μας. Είμαι 40 χρόνια στην αστυνομία και δεν μπορώ να σκεφτώ μια πιό δύσκολη υπόθεση από αυτή” δήλωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας.
Η υπόθεση του 2007, είχε “παγώσει”. Το άψυχο σώμα του μωρού είχε βρεθεί από έναν ψαρά και βρισκόταν μέσα σε ένα κιβώτιο, που είχε βαρύδια για να το κρατούν στο βυθό.
Οι αρμοδιοι είχαν φτιάξει το γενετικό προφίλ του παιδιού και είχε “φορτωθεί” στην βάση DNA του FBI. Αλλά για χρόνια, δεν είχε βρεθεί κάποια αντιστοίχιση. Έτσι, δεν είχε γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων του μωρού.
Χρησιμοποιώντας νέες τεχνικές DNA, η Αστυνομία κατάφερε να βρει την απάντηση τον Οκτώβριο του 2019, και ταυτοποίησαν το παιδί ως τον Nikko Lee Perez. Είχε γεννηθεί στο Fresno τον Νοέμβριο του 1996.
Με αυτές τις πληροφορίες οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι ο Nikko είχε αδέλφια, τα οποία είχαν πεθάνει.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.