, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σπάνια εμφάνιση της Ειρήνης Σκλήβα: Δείτε πως είναι 22 χρόνια μετά την στέψη της

Μπορεί να έχουν περάσει 22 ολόκληρα χρόνια από τη στέψη της ως Μις Κόσµος, όµως εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

Ο λόγος για τη Σταρ Ελλάς 1996, την Ειρήνη Σκλήβα που είχε καταφέρει την ίδια χρονιά να κατακτήσει και το στέµµα της ωραιότερης γυναίκας στον κόσµο. Τα τελευταία δεκαέξι χρόνια είχε πάρει την απόφαση να αποσυρθεί από τον κόσµο της µόδας και να αφοσιωθεί στον γάµο της µε τον Ν. Χυδήρογλου, αλλά και στην ανατροφή της µοναχοκόρης τους, της 15χρονης Μαριτίνας.

Για αυτό τον  λόγο οι εµφανίσεις της σε κοσµικά events είχαν περιοριστεί στο ελάχιστο. Γι’ αυτό και εξεπλάγησαν ευχάριστα όσοι την είδαν την περασμένη εβδομάδα στην «Γκαλερί Ευριπίδη», καλεσμένη στα εγκαίνια της έκθεσης του ∆ηµήτρη Ντάσιου και της Ιωάννας Παρασκευά µε τίτλο «Guilty Secret».

Ώριμη αλλά το ίδιο γοητευτική, όπως τότε, η Ειρήνη Σκλήβα περιηγήθηκε στους χώρους της γκαλερί και συνομίλησε µε παλιούς γνωστούς και αγαπημένους φίλους. Κατά τα άλλα, η Ειρήνη Σκλήβα συνεχίζει να είναι µια αφοσιωμένη µμητέρα για τη 15χρονη κόρη της, η οποία τώρα τη χρειάζεται περισσότερο από ποτέ αφού διανύει την εφηβεία της, µία ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο για κάθε νέο.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.