, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σπάστε, κάψτε, λεηλατήστε, σκοτώστε και κάντε ό,τι γουστάρετε…

Δεν ξέρουμε πόσο υπερήφανοι είναι όλοι αυτοί που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ για να καταργήσει τα μνημόνια ή τον ΕΝΦΙΑ και να κάνει πράξη όλες τις… ανοησίες το 2015! Οι άπειροι «ντιλιβεράδες» της εξουσίας πήραν τα μαθήματα τους, τα οποία δυστυχώς θα τα πληρώνουμε για πολλές δεκαετίες. Στην πορεία επιβεβαιώθηκε αυτό που ξέραμε οι περισσότεροι πριν ανέβουν στην εξουσία. Ότι πρόκειται για τυχοδιώκτες, καθ΄ έξιν και κατ΄επάγγελμα ψεύτες, άπειρους και θρασύτατα παράσιτα.

Τώρα, με αυτούς τους τύπους που κυβερνούν έχουμε περάσει σε μια άλλη φάση, ιδιαιτέρως επικίνδυνη. Αυτοί οι… άνθρωποι αβαντάρουν τρομοκράτες, θεωρούν ότι οι μολότοφ είναι ένα μπουκέτο από… χρυσάνθεμα, βρίσκονται δίπλα στους… κατατρεγμένους της ζωής που έχουν βιάσει, ληστέψει ή σκοτώσει. Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι δίπλα στον… αδύναμο. Δίπλα στον συνταξιούχο, στον μισθωτό, στον μικροεπαγγελματία, στον μικροϊδιοκτήτη ακινήτου! Καλά, ένα αστείο κάναμε. Αυτούς τους έχουν… γραμμένους εκεί που πρέπει και ιδίως όσους από αυτούς ψήφισαν το σημερινό συνονθύλευμα…

Το χειρότερο απ΄ όλα με αυτούς που έχουμε μπλέξει είναι ότι έχει εμπεδωθεί ένα κλίμα ανασφάλειας, ανομίας και ατιμωρησίας στην κοινωνία. Οι νοικοκυραίοι πρέπει να υποκύψουν στα πάσης φύσεως παράσιτα και σιχάματα. Σε αυτούς που δύσκολα βάζουν μυαλό και μπορούν … άνετα να χρησιμοποιήσουν το μυαλό τους για να κάνουν κακό. Το θέμα της ασφάλειας αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη δημοκρατία και την οικονομία. Το χειρότερο απ΄ όλα είναι ότι οι χάρες σε εγκληματίες οπλίζουν το χέρι και σε επίδοξους. Αυτούς που αύριο μεθαύριο θα ληστέψουν ή θα σκοτώσουν τον πατέρα, τη μητέρα, τον αδελφό, την αδελφή, τη γιαγιά, τον παππού, τον θείο, τη θεία, τον γείτονα ή τον φίλο και τη φίλη σου, αγαπητέ Συνέλληνα…

Ο εγκληματικός νόμος Παρασκευόπουλου όπλισε τα χέρια αντικοινωνικών παρασίτων και ισοπέδωσε την αξία της ζωής και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Επί… ευαίσθητου ΣΥΡΙΖΑ έγιναν όλα αυτά! Φυλακισμένοι και αποφυλακισμένοι ξέρουν τι θα ψηφίσουν. Τα αποβράσματα της κοινωνίας κάνουν πάρτι στο όνομα των τύπων που κυβερνούν σήμερα και σε μερικούς μήνες θα αποτελούν παρελθόν. Η εκλογή μιας νέας και αποφασιστικής κυβέρνησης αποτελεί την απαρχή για να ξαναγίνουμε κανονική χώρα. Να ξαναγνωριστούμε, γιατί πλέον έχουμε… παραγνωριστεί. Η άφεση αμαρτιών σε «μολοτοφάκηδες», το χάιδεμα σε βαρυποινίτες και αποβράσματα και το κλείσιμο του ματιού σε επίδοξους ληστές και δολοφόνους, δεν ταιριάζουν στη δημοκρατία μας, στους νοικοκυραίους αυτού του τόπου και στον πολιτισμό μας.

Τα σημερινά πολιτικά υποκείμενα πρέπει να μπουν οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, μπας και μπορέσουμε να συμμαζέψουμε την κατάσταση. Για την ακρίβεια τα συντρίμμια που έχουν αφήσει παντού. Έως τότε, οι σημερινοί κυβερνώντες θα… καλούν κάθε τρομοκράτη και κάθε επίδοξο εγκληματία να σπάσει, να κάψει, να λεηλατήσει και να σκοτώσει. Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα γίνονται με… ευαισθησία για την κοινωνία. Όλοι όσοι ψηφίσατε αυτήν την πολιτική αθλιότητα που κυβερνά, κοιταχτείτε στον καθρέφτη! Σκεφτείτε ότι είστε…. υποψήφιοι να σας κάψουν, να σας ληστέψουν και να σας σκοτώσουν τα αποβράσματα που κυκλοφορούν ελεύθερα και έχουν αποθρασυνθεί. Εάν ξαναψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ, τότε σηκώνουμε ψηλά τα χέρια. Πιθανόν να τα θέλει ο… οργανισμός σας όπως είχε πει χαρακτηριστικά με τη γνωστή ατάκα της η Σαπφώ Νοταρά!

Λουκάς Γεωργιάδης

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.