, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σπ. Δανέλλης: Θα παραιτηθώ αν το Ποτάμι δεν ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών

Την θέση του σχετικά με την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, ξεκαθάρισε μέσα από τον «Θέμα 104,6» ο βουλευτής του κόμματος, Σπύρος Δανέλλης, με αφορμή τη συζήτηση που έχει ανοίξει για τη στάση του Ποταμιού για το συγκεκριμένο θέμα.

«Θα παραιτηθώ, αν το Ποτάμι δεν ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών», τόνισε, λέγοντας ότι «εάν δεν κρατήσουμε τις αρχές μας και αναθεωρήσουμε τη στάση μας δεν θα μας βγει σε καλό»
Την ίδια στιγμή ξεκαθάρισε ότι: «οι δηλώσεις Θεοδωράκη με καθησυχάζουν ότι δεν αλλάζουμε άποψη με το όπου φυσάει ο άνεμος. Είναι για το Εθνικό Συμφέρων η απόφαση αυτή».
Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις Ζάεφ, οι οποίες πυροδότησαν τα σενάρια για αλλαγή στάσης από το Ποτάμι, ο κ. Δανέλλης είπε ότι «η αναδίπλωση της πλευράς της FYROM και οι παρεμβάσεις του διεθνή παράγοντα στις δηλώσεις Ζάεφ, δείχνει ότι λειτουργεί το σύστημα».
«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και για να κρατήσουμε τη σοβαρότητά μας. Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει στάση το Ποτάμι. Πρέπει να δούμε την πραγματικότητα με το Εθνικό Συμφέρων. Θα ψηφίσω τη συμφωνία. Αν το Ποτάμι κρατήσει άλλη στάση, βέβαια θα φύγω. Φύγαμε από το ΚΙΝΑΛ, επειδή εκεί διαφωνήσαμε στο Μακεδονικό. Τι θα κάνουμε τώρα, θα δικαιώσουμε τη Φώφη. Αν υπάρξει συμπόρευση με τη Νέα Δημοκρατία, όχι δεν θα κατέβω φυσικά» ξεκαθάρισε ο Σπύρος Δανέλλης από το Ποτάμι.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.