, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Στα σκαριά το Destination Update Webinar #3

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, με την υποστήριξη του Thessaloniki Convention Bureau και των Οργανισμών Τουρισμού Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, διοργανώνουν τα Destination Update Webinars, ανταποκρινόμενοι στα νέα δεδομένα και την αυξημένη ανάγκη για ενημέρωση και επικοινωνία κάτω από τις παρούσες συνθήκες.
Πρόκειται για μια διαδικτυακή πρωτοβουλία μέσω της οποίας οι εμπλεκόμενοι τουριστικοί φορείς και επιχειρήσεις της Κεντρικής Μακεδονίας θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και να αναζητήσουν απαντήσεις στα πρακτικά θέματα της επόμενης ημέρας για τον τουρισμό.
Τα Destination Update Webinars πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Thessaloniki Convention Bureau, με το οποίο ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχουμε αναπτύξει στρατηγική συνεργασία, με στόχο να αναδειχθεί η Θεσσαλονίκη ως ένας ελκυστικός και ποιοτικός συνεδριακός προορισμός, σε συνδυασμό με τις περιοχές φυσικού κάλλους και ιστορικής σημασίας της ευρύτερης περιοχής. Κάτω από τις νέες συνθήκες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, σχεδιάσαμε και υλοποιούμε τα Destination Update Webinars και προετοιμάζουμε τις ενέργειες και δράσεις που θα στηρίξουν στο άμεσο μέλλον διεθνώς την προβολή του συνεδριακού προϊόντος.
Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το Destination Update Webinar #3 Thessaloniki Convention Bureau: η μεγάλη πρόκληση για τη Βιομηχανία των Συναντήσεων που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020, ώρα 11:00.
▶ Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και να μας στείλετε την ερώτησή σας στο παρακάτω link: https://zoom.us/webinar/register/WN_y2IX6k5rShOGl0KgZysGdQ
Μας ενημερώνουν και συζητούν οι:
Δημήτρης Φραγκάκης, Γ.Γ. Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού
Μαρία Καραγιάννη, Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων, Δήμος Θεσσαλονίκης
Γιάννης Ασλάνης, Πρόεδρος ΔΣ TCB
Tamara Bernstein, ICCA Regional Manager Europe
Ανδρέας Μανδρίνος, Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης
Κυριάκος Ποζρικίδης, Διευθύνων Σύμβουλος HELEXPO
Βίκη Παπαδημητρίου, Symvoli Conference & Cultural Management
Δημήτρης Παλιούρας, Global events
Ελένη Σωτηρίου, Γενική Διευθύντρια TCB
Συντονισμός: Αλέξανδρος Θάνος, Τομεάρχης Τουρισμού, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.