, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στην Καλαμαριά πληθαίνουν οι υποψήφιοι

Μπορεί ο Θεοδόσης Μπακογλίδης να παραμένει αδιαφιλονίκητο φαβορί για την επανεκλογή του στο δήμο Καλαμαριάς, ωστόσο, παίρνουν και δίνουν οι διαβουλεύσεις, οι ζυμώσεις, οι διασπάσεις και οι προτάσεις για συνεργασία, σχεδόν σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις.
Η διάσπαση έγινε στη δημοτική παράταξη  του Μανόλη Λαμτζίδη, ( ο οποίος, όπως φαίνεται, δεν θα είναι και πάλι υποψήφιος) που υποστηρίχθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ, στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Τέσσερις από τους 8 εκλεγμένους, αποχώρησαν από την ομάδα, δημιούργησαν δική τους παράταξη, της οποίας υποψήφιος για τη δημαρχία θα είναι ο Άρης Τεμεκενίδης, ιδιοκτήτης φροντιστηρίου, στην Καλαμαριά.
Η παράταξη, που υποστηρίχθηκε από το ΚΚΕ και συγκέντρωσε το 7% στις προηγούμενες εκλογές θα είναι «το μήλον της έριδος» για τους συνδυασμούς, τόσο του Θ. Μπακογλίδη, όσο και του νεοπαγούς σχήματος.
Μόνον από τη Ν.Δ. τηρείται «άκρα σιωπή» καθώς κανείς δεν γνωρίζει , αν θα υπάρξει αυτόνομη κάθοδος ή αν θα συνεχιστεί η …σιωπηρή υποστήριξη στο Θ. Μπακογλίδη, που έχει στο συνδυασμό του, τρεις επιφανείς νεοδημοκράτες της Καλαμαριάς.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.