, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στην κυκλοφορία η οδός Μοναστηρίου μετά από 11 χρόνια

Στην κυκλοφορία παραδίδεται, μετά από 11 χρόνια, η οδός Μοναστηρίου στο ύψος του Ν. Σιδηροδρομικού Σταθμού, μεταξύ Αγ. Πάντων και Μ. Καλού.

Οι εργοταξιακές εγκαταστάσεις απομακρύνονται και ο δρόμος θα παραδοθεί την ερχόμενη Κυριακή με τρεις λωρίδες κυκλοφορίας προς την είσοδο της πόλης και δύο προς την έξοδο.

Την είδηση γνωστοποίησε σήμερα ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε., Γιάννης Μυλόπουλος, στον προσωπικό του λογαρισμό στο Facebook.

«Προχωρούμε υλοποιώντας τους σχεδιασμούς μας και βλέποντας ορίζοντα ολοκλήρωσης σε ένα έργο που ταλαιπώρησε πολύ τη Θεσσαλονίκη», γράφει ο κ. Μυλόπουλος.

Σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, θα αλλάξει και η εκτροπή κυκλοφορίας των οχημάτων από τη δεξιά, στην αριστερή πλευρά της οδού Βενιζέλου, από το ύψος της οδού Παπαδοπούλου έως την οδό Εγνατία (τμήμα μεταξύ των οδών Ερμού και Εγνατία), για χρονικό διάστημα περίπου δύο μηνών κα οι λωρίδες κυκλοφορίας περιορίζονται από δύο σε μία.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.