, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στην οροφή της αποστολής ο Ιβάν Σαββίδης (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά την επιστροφή, η αποστολή του ΠΑΟΚ σταμάτησε στα Τέμπη όπου είναι το μνημείο των αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ όπου απέτισαν φόρο τιμής. Δε ξέχασαν μέσα στη χαρά τους για τη νίκη οι παίχτες, τους  οπαδούς του ΠΑΟΚ που έχασαν άδικα τη ζωή τους στα Τέμπη και λίγο μετά τις 2.00 έκαναν στάση στο σημείο που έχει φτιαχτεί το μνημείο, για να τους αφιερώσουν την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Λίγο μετά τις 4.30 τα ξημερώματα, η αποστολή της ομάδας του «Δικεφάλου»  έφτασε στο Λευκό Πύργο. Ο πρόεδρος της ομάδας Ιβάν Σαββίδης και όλοι οι παίκτες, ήταν πάνω στην οροφή του λεωφορείου της αποστολής και φυσικά αποθεώθηκαν από τους χιλιάδες οπαδούς που περίμεναν μέχρι εκείνη την ώρα την ομάδα να φτάσει στο Λευκό Πύργο. Το όνομα του κ. Σαββίδη,  έγινε πολλές φορές σύνθημα στα χείλη των φίλων του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, δίπλα στους παίκτες της ομάδας, ανέβηκε και ο γιος του κ. Σαββίδη, Γιώργος,  που συμμετείχε στους πανηγυρισμούς.
Ελ. Τσαλκατίδου


 

Ο επιθετικός της ομάδας Ευθύμης Κουλούρης, ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram σχετική φωτογραφία με τον πρόεδρο της ομάδας να κρατάει το κύπελλο.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.