, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στην Career Day του Ανατόλια ο Π. Τουντούρης

Σε μια εκδήλωση που πλημμύριζε από ενθουσιασμό και ξεχείλιζε από δίψα για μάθηση και μεγάλη διάθεση για ανταλλαγή απόψεων, την Career Day του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια, είχε τη χαρά να συμμετάσχει, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα», του Ν. Ταχιάου, Πασχάλης Τουντούρης.
Ο Π. Τουντούρης, απόφοιτος και ο ίδιος του Κολλεγίου Ανατόλια, γνωστός στο χώρο του αθλητικού μάνατζμεντ και επιχειρηματίας, είχε την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, να βιώσει από κοντά, συζητώντας με τους σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, ένα κλίμα ευφορίας που οι απορίες τους και τα ερωτήματά τους για την επαγγελματική ζωή και την εξέλιξή της δημιούργησαν. «Η παρουσία μου στην εκδήλωση του Career Day μου έδωσε τη δυνατότητα να μοιραστώ τις εμπειρίες μου με τους μαθητές και παράλληλα να νιώσω υπερήφανος για το υψηλό επίπεδο κατάρτισης και τις στοχευμένες ερωτήσεις τους», δήλωσε ο Πασχάλης Τουντούρης.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης και της παρουσίασής, που έκανε ο ίδιος για το επάγγελμα του Αθλητικού Μάνατζερ, συνομίλησε με πολλούς μαθητές και απάντησε σε δεκάδες ερωτήσεις. Οι μαθητές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο επάγγελμα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία γόνιμη και «εποικοδομητική παρουσίαση», όπως δήλωσε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον ίδιο να διαπιστώνει ότι «το ενδιαφέρον για το επάγγελμα του Αθλητικού Μάνατζερ ήταν τεράστιο… Έρχεται σκληρός ανταγωνισμός σύντομα»!!!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.