, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στη Θεσσαλονίκη το 4o forum Υγείας 2018

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα, υποδέχονται το 4ο Forum Υγείας 2018, το μεγαλύτερο γεγονός Διατροφής, Υγείας και Ομορφιάς που φέρνει κοντά σε κοινό και ειδικούς επισκέπτες, κορυφαίους επιστήμονες και καθηγητές ιατρικής και περισσότερους από 200 διακεκριμένους ομιλητές με διεθνείς διακρίσεις!

2 Ημέρες, 2 Αίθουσες, 2 Παράλληλες Ημερίδες

Το Forum θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Νοεμβρίου, στους χώρους του Βελλιδείου Συνεδριακού Κέντρου, σε 2 παράλληλες αίθουσες (ΥΓΕΙΑ & ΑΦΡΟΔΙΤΗ), ενώ ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθούν ημερίδες του Ελληνικού Συνδέσμου Τουρισμού Υγείας, της Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής και της Παγκόσμιας Ακαδημίας Κινεζικής & Συμπληρωματικής Ιατρικής.
Το πρόγραμμα των ομιλιών καλύπτει κάθε σημαντική πτυχή της σύγχρονης ιατρικής και επιστημονικής έρευνας. Θέματα όπως τα αυτοάνοσα νοσήματα, η στυτική δυσλειτουργία, η υγεία των ματιών, η οστεοπόρωση, το ευερέθιστο έντερο, η δυσλεξία, ο καρκίνος του προστάτη, ο σακχαρώδης διαβήτης, η παχυσαρκία, η καρδιακή ανεπάρκεια, η υπογονιμότητα, η σκλήρυνση κατά πλάκας και πολλά άλλα σοβαρά θέματα που αγγίζουν τους τομείς της ομορφιάς και της διατροφής όπως η κυτταρίτιδα, η τριχόπτωση, η αντιγήρανση, η βλεφαροπλαστική, η ακμή κλπ είναι μερικά από εκείνα που θα αναλυθούν από τους εκλεκτούς καλεσμένους-ομιλητές.
Μια μεγάλη διοργάνωση με κοινωνικό μήνυμα
Με το σύνθημα “Ανοίγουμε την υγεία στην κοινωνία”, το 4ο Forum Υγείας που θα διεξαχθεί με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ, αποσκοπεί να γίνει η «γέφυρα» όχι μόνο για την μεταφορά γνώσης και πληροφορίας αλλά και για την ανάπτυξη μίας διαδραστικής σχέσης μεταξύ επισκεπτών και επιστημονικής κοινότητας. Ο νέος, η μητέρα, το παιδί, ο ηλικιωμένος, η σύγχρονη γυναίκα και ο σύγχρονος άντρας, όλοι μας, δέκτες καθημερινά ποικίλων πληροφοριών, μπορούμε πλέον να κάνουμε το επόμενο βήμα και στην Υγεία. Να έρθουμε κοντά στους ειδικούς και να μιλήσουμε συγκεκριμένα και εξατομικευμένα μαζί τους. Αυτή την ευκαιρία προσφέρει σε όλους η κορυφαία αυτή διοργάνωση με στόχο την ευαισθητοποίηση όλων απέναντι στην πρόληψη.
Περισσότερες πληροφορίες για το Forum, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dyoforum.gr 2111001780.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.