, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στη μάχη των τηλεοπτικών σποτ ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.

Νέα τηλεοπτικά σποτ έδωσαν στη δημοσιότητα τα δύο μεγάλα κόμματα δυόμιση εβδομάδες πριν από τις εθνικές κάλπες της 7ης Ιουλίου.
Με κεντρικό μήνυμα «Μη θυμάσαι τη ΝουΔου» ο ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφόρησε το τρίτο του σποτ για τις εκλογές στο οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων: «Μη θυμάσαι. Ξέχνα ποιοι μας χρεοκόπησαν. Μη θυμάσαι τη Ν.Δ. ούτε και το ΔΝΤ. Τότε έλεγαν εξυγίανση. Προέκυψε πτώχευση, κρίση, μνημόνια και τέτοια. Τώρα όμως αλλάξανε. Μη σε νοιάζει που λένε τα ίδια. Θέλουν αμνησία τα μνημόνια».
https://www.facebook.com/syrizaofficial/videos/604084843417717/?t=0
Το σποτ κλείνει με το κεντρικό σλόγκαν του κόμματος «Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας».
Από την πλευρά της η Ν.Δ. ανέβασε το πρώτο κεντρικό τηλεοπτικό σποτ της με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη και πλάνα από την περιοδεία του ανά την Ελλάδα.
Κυρίαρχες στο σποτ είναι οι βασικές θέσεις του προγράμματος της Ν.Δ. για μείωση φορολογίας, πάταξη της γραφειοκρατίας και ενίσχυση της ασφάλειας.
https://www.facebook.com/kyriakosmitsotakis/videos/1964473853731536/?t=0
«Στις 26 Μαΐου έγινε η αρχή στις 7 Ιουλίου ξεκινάμε. Μειώνουμε δραστικά φορολογία και γραφειοκρατία, δίνουμε κίνητρα για επενδύσεις. Χάρις στις επενδύσεις δημιουργούνται νέες καλύτερες δουλειές, καλύτεροι μισθοί. Νιώθουμε επιτέλους περισσότερη ασφάλεια» αναφέρει το τηλεοπτικό σποτ του κόμματος, το οποίο καταλήγει στο μήνυμα: «Ισχυρή ανάπτυξη για αυτοδύναμη Ελλάδα, ενωμένοι μπορούμε».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.