, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στιγμές χαλάρωσης στην Ισλανδία για τον Τσιτσιπά

Μετά από την καλύτερη χρονιά της καριέρας του, που τον έφερε να βλέπει τον κόσμο του τένις από το Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές στην Ισλανδία, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα.
Πέντε ημέρες μετά τον θρίαμβο του στον τελικό του ATP Finals στο Λονδίνο, ο 21χρονος Ελληνας τενίστας, απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στο νησί της βόρειας Ευρώπης, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί μ΄ έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες της παγκόσμιας τηλεόρασης.
Ο λόγος για τον Χάφπορ Μπιόρνσον, ο οποίος υποδύθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το «Βουνό» στην σειρά «Game of Thrones», η οποία «έσπασε ταμεία» και θεωρείται μία από τις πλέον επιτυχημένες όλων των εποχών.
Μάλιστα, ο Τσιτσιπάς φρόντισε ν΄ απαθανατίσει μέρος της συνάντησης, μ΄ ένα στιγμιότυπο στο οποίο… σηκώνει βάρη μαζί με το «Βουνό» της Ισλανδίας και το σχόλιο «mental»!

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.