, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στις φυλακές με… σόου ο μακελάρης της Κοζάνης

Προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή Κοζάνης κρίθηκε πριν λίγη ώρα ο 45χρονος μακελάρης που εισέβαλε στην Εφορία της πόλης τραυματίζοντας με τσεκούρι τρεις εφοριακούς, οι δύο εκ των οποίων νοσηλεύονται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση. Ακόμη μία εφοριακός τραυματίστηκε ελαφρά στην προσπάθειά της να διαφύγει.
Στο ανακριτικό γραφείο Κοζάνης πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 45χρονος πάλι δεν συνεργάστηκε με τις αρχές για να εξηγήσει τα κίνητρά του για την αιματηρή εισβολή. Πηγές έλεγαν ότι έπεφτε στο πάτωμα και έβριζε. Ύστερα από διάστημα μεγαλύτερο των τεσσάρων ωρών ανακριτής και εισαγγελέας τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο, ενώ θεωρείται βέβαιο πως θα διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για να διερευνηθεί η κατάστασή του.
Στο μεταξύ για την υγεία των εφοριακών που νοσηλεύονται ενδιαφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επικοινώνησε με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.
 
Κ.Κ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.