, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στις 22 Ιουνίου ο μεγάλος ημιτελικός των εθνικών Καλλιστείων

Τα εθνικά Καλλιστεία STAR KAI MR GS HELLAS 2018, για όγδοη συνεχόμενη  χρονιά μπαίνουν στην τελική ευθεία για την ανάδειξη της STAR GS HELLAS 2018 KAI MR GS HELLAS 2018.

Στον Ημιτελικό που θα γίνει 22 Ιουνίου 2018 στο CAVO BIANCO στην Ερμιόνη θα ανακοινωθούν όλοι και όλες οι φιναλίστ που θα απαρτίζουν τον μεγάλο Τελικό, καθώς επίσης θα δοθούν και οι πρώτοι τίτλοι όπως γίνεται κάθε χρόνο, από τους δημοσιογράφους που εκπροσωπούν τα μίντια της Χώρας… Οι τίτλοι του Ημιτελικού δεν έχουν καμία σχέση με τον Τελικό, είναι τιμητικοί τίτλοι που ανάλογα με το κάθε πρόσωπο-φιναλίστ, ανταποκρίνονται στο τι μπορούν να κάνουν στη βιομηχανία της Μόδας.

Τα εθνικά Καλλιστεία του Σήμερα STAR KAI MR GS HELLAS έχουν ΟΡΑΜΑ και όπως δήλωσε και ο Πρόεδρός τους, Γιώργος Kούβαρης: «Για εμάς και σεβόμενοι πάντα τις απόψεις ιδιαίτερων μυαλών, που άφησαν τη σφραγίδα τους στην παγκόσμια ιστορία:

Πολιτισμός είναι η ανάγκη του ανθρώπου να εκφραστεί και να δημιουργήσει κάτι το ανώτερο από την ίδια του τη βιολογική υπόσταση, με γνώμoνα τη διακριτικότητα, ειλικρίνεια, ευγένεια. και το κυριότερο, τιμιότητα.

Αυτή η ανάγκη είναι που μας οδήγησε σε ένα ΟΡΑΜΑ σε συνδυασμό με την ΟΜΟΡΦΙΑ και δημιουργήσαμε τα Καλλιστεία του Σήμερα– σε εθνικό επίπεδο – STAR KAI MR GS HELLAS- κι έγινε ΣΤΟΧΟΣ να ΕΙΝΑΙ το απόλυτο εθνικό πολιτιστικό δρώμενο που υμνεί την Ομορφιά».

Όλοι οι δρόμοι αυτό τον Ιούνιο και μάλιστα 22 του μήνα οδηγούν στο CAVO BIANCO – εκεί που η Ομορφιά και το κύρος θα περισσεύει…..

Ημιτελικός εθνικών καλλιστείων STAR KAI MR GS HELLAS 2018 και μετράμε αντίστροφα…….

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.