, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στις 31 Αυγούστου η ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Στις 31 Αυγούστου στις 7 μμ θα γίνει η ορκωμοσία της νέας Περιφερειακής Αρχής και του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου στον υπέροχο κήπο της βίλας Αλλατίνη.
Μια μέρα μετά, την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η εκλογή του προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής.
Μέχρι στιγμής, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας δεν έχει αποφασίσει ποια θα είναι τα μέλη του νέου διοικητικού σχήματος καθώς αναμένει τις αλλαγές στον «Κλεισθένη» που η κυβέρνηση θα φέρει στα τέλη Ιουλίου προκειμένου να «κουμπώσει» τα πρόσωπα στις θέσεις της διοίκησης.
Όλο αυτό το διάστημα η Περιφέρεια βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία και «τρέχει» όλα τα ζητήματα που βρίσκονται στην ατζέντα της.  Τέλος να σημειωθεί ότι ο κ. Τζιτζικώστας θα πάει ολιγοήμερες διακοπές στο τέλος Ιουλίου ενώ όλο τον Αύγουστο θα βρίσκεται στην Περιφέρεια.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.