, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στον Τεόντοσιτς η προσοχή της Βίρτους Μπολόνια

Ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν έχει βρει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Θυμίζουμε πως η φετινή σεζόν τον βρήκε στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού με τη φανέλα των Λος Άντζελες Κλίπερς, με τους Καλιφορνέζους να τον αφήνουν ελεύθερο στα μέσα της χρονιάς.
Από τότε ο Σέρβος γκαρντ ανακοίνωσε πως δεν θα αναζητήσει κάποια ομάδα και θα προτιμήσει να ξεκουραστεί με σκοπό να προετοιμαστεί ώστε να είναι έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 στην Κίνα με την χώρα του.
Μπορεί ο 32χρονος παίκτης να μην έχει το μυαλό του σε αυτά, όμως όπως αναφέρει η ιταλική «Corriere dello Sport», η Βίρτους Μπολόνια φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για συμβόλαιο διετούς διάρκειας.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο ιταλικός σύλλογος έχει εδώ και καιρό στη λίστα του τον πρώην ηγέτη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ πολύ σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει και ο προπονητής της Μπολόνια που δεν είναι άλλος από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.