, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στον «Φάρο του Κόσμου» η Σ. Σάπικα

Τα παιδιά από το «Φάρο του Κόσμου», στο Δενδροπόταμο δεν ήταν η πρώτη φορά που συνομίλησαν με τη Σύνθια Σάπικα αφού η υποψήφια βουλευτής έχει μακρόχρονη σχέση μαζί τους, όπως και με τον πατέρα Αθηναγόρα καθώς συμμετέχει εθελοντικά στις δράσεις τους.
Οι μαθητές μίλησαν για τις επικείμενες καλοκαιρινές τους διακοπές αλλά και για τις σχολικές τους επιδόσεις. Οι μεγαλύτεροι συζήτησαν μαζί της την προοπτική του πανεπιστημίου. Η Σύνθια Σάπικα τους προέτρεψε να πιστέψουν στις δυνατότητές τους καθώς όπως είπε, διαθέτουν όλα τα εφόδια.
Ο Ίνος, ένα από τα παιδιά του πατέρα Αθηναγόρα που προετοιμάζεται για την Σχολή Καλών Τεχνών της χάρισε ένα καταπληκτικό του σκίτσο. Ένα άλλο παιδί από το «Φάρο του Κόσμου» της διηγήθηκε τη συγκινητική του ιστορία καταλήγοντας ότι «στην Αλβανία μου λένε ότι είμαι Έλληνας και στην Ελλάδα ότι είμαι Αλβανός. Νιώθω σαν σπόρος που δεν φύτρωσε πουθενά».
«Ο Φάρος του Κόσμου αποτελεί μια από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες της Μητρόπολης Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως. Η αγκαλιά του πατέρα Αθηναγόρα, ο οποίος είναι γεμάτος αγάπη, χωράει όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Εδώ, στο Δενδροπόταμο συντελείται ένα πολύ σημαντικό έργο. Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα δίπλα τους κα θα αγωνίζομαι από όποια θέση και αν βρίσκομαι για το καλό αυτών των παιδιών», τόνισε η κ. Σύνθια Σάπικα.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.