, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στο νοσοκομείο με ραγισμένα πλευρά γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια

Η γνωστή τραγουδίστρια Μαρίζα Κωχ περνάει δύσκολες ώρες στο κρεβάτι του νοσοκομείου έχοντας ραγισμένα πλευρά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας «Espresso», η γνωστή τραγουδοποιός μεταφέρθηκε την προηγούμενη εβδομάδα εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ύστερα από σοβαρό ατύχημα που είχε μέσα στο σπίτι της. Η καλλιτέχνης κοινοποίησε μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον θάλαμο στον οποίο νοσηλευόταν, διηγούμενη την περιπέτειά της.

Η Μαρίζα Κωχ ξέγνοιαστη, πήγε να καθίσει στην καρέκλα της χωρίς όμως να προσέξει ότι αυτή έλειπε, έπεσε στο πάτωμα και ράγισε τα πλευρά της. Η ίδια αναφέρει για τους πόνους της «Σε συνδυασμό με τον βήχα της γρίπης οι πόνοι μου ήταν αφόρητοι και εξακολουθούν να είναι. Μια γερόντισσα γειτόνισσα μου είπε ότι θα πονάω όλο και πιο λίγο ώσπου να συμπληρωθούν τόσες ημέρες όσα και τα χρόνια μου. Τι κρίμα που δεν είμαι τώρα τριάντα χρονών».

Όσον αφορά την επαγγελματική της παρουσία έγραψε ότι «Η καλή μου φίλη, Νένα, κράτησε γερή άμυνα. Πήρε πάνω της τα πιο πολλά τραγούδια του προγράμματός μας και συνεχίσαμε τις παραστάσεις μας. Εσείς, που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και είχε τόση απήχηση το μουσικοθεατρικό μας αναλόγιο, μας δώσατε το θάρρος να προσθέσουμε Σαββατόβραδα και να συνεχίσουμε έως τις 23 Φλεβάρη».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.