, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στο Πήλιο ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον-Αγνόησε τις ταξιδιωτικές οδηγίες

Σάλος έχει ξεσπάσει με τον Στάνλεϊ Τζόνσον, του πατέρα του Πρωθυπουργού της Βρετανίας, ο οποίος επέλεξε να αγνοήσει τις ταξιδιωτικές οδηγίες της βρετανικής κυβέρνησης και κατ’ επέκταση του ίδιου του γιου του και βρίσκεται στο εξοχικό του στο Πήλιο. Ο 79χρονος έφτασε στην Αθήνα χθες το βράδυ με τελικό προορισμό το εξοχικό του στο Πήλιο. Υπενθυμίζουμε ότι το υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας έχει εκδώσει οδηγία σύμφωνα με την οποία οι Βρετανοί δεν πρέπει να ταξιδεύουν στο εξωτερικό, εκτός αν είναι απόλυτη ανάγκη. Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον, με μερικές αναρτήσεις στο instagram, όπως αναφέρει και η Dailymail, καυχήθηκε για το ταξίδι του και δημοσίευσε φωτογραφίες με το αεροπλάνο πάνω από την Αθήνα. Ο πρώην πολιτικός ταξίδεψε αεροπορικώς μέχρι τη Σόφια, καθώς η ελληνική κυβέρνηση έχει απαγορεύσει τις πτήσεις από τη Βρετανία μέχρι τα μέσα Ιουλίου.
Από το μπαλκόνι του εξοχικού του στο Πήλιο ο 79χρονος είπε στην Dailymail “Είμαι στο Πήλιο για αναγκαίες δουλειές. Προσπαθώ να προστατεύσω την ιδιοκτησία μου από τον κορονοϊό αναμένοντας την επόμενη σεζόν. Πρέπει να τηρήσω τις αποστάσεις στο χτήμα γιατί εδώ τα παίρνουν πολύ σοβαρά αυτά. Οι Έλληνες προσπαθούν να σταματήσουν τις μαζικές αφίξεις από τη Βρετανία αλλά ήταν πολύ χαρούμενοι που ήρθα. Ήθελαν να ξέρουν από που είμαι και τι θα κάνω. Μου πήραν τη θερμοκρασία και πήραν και δείγμα για τεστ δύο φορές. Πρέπει να αποκαταστήσουμε όσο το γρηγορότερο την αεροπορική διασύνδεση. Από ότι έχω δει η άφιξη των Βρετανών δεν θα αποτελέσει κίνδυνο για τους Έλληνες, γιατί είναι πάρα πολύ προσεκτικοί εδώ”.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.