, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στο πλευρό του Λεκάκη οι αντιδήμαρχοι

Γιατί με τον Πέτρο; Στο ερώτημα γιατί αποφάσισαν να κατέβουν στις προσεχείς εκλογές με τον Πέτρο Λεκάκη και να διεκδικήσουν την ψήφο των δημοτών της\ Θεσσαλονίκης, απάντησαν μέσω Facebook ο αντιδήμαρχος Αστικής Ανθεκτικότητας και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, Γιώργος Δημαρέλος, και η πρόεδρος της ΚΕΔΗΘ, Μαρία Πασχαλίδου.

«Κατεβαίνουμε στις εκλογές επειδή ξέρουμε τι είναι εφικτό και τι δεν είναι, επειδή ξέρουμε τι και πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την πόλη μας και επειδή νομίζουμε ότι μπορούμε να τραβήξουμε καινούργιο κόσμο να συμμετέχει», αναφέρει ο κ. Δημαρέλος, ανακοινώνοντας επίσημα τη συμμετοχή του στην παράταξη «Θεσσαλονίκη Πρώτη».

Από την πλευρά της, η κ. Πασχαλίδου προσθέτει: «Δεν υπάρχουν λόγοι να μην είμαι με τον Λεκάκη…» Και χαρακτηρίζει την υποψηφιότητά του «μέσα από την κοινωνία και όχι προϊόν κομματικών συναλλαγών, συμμαχιών ή ‘’αποστασιών’’».

Με γοργούς ρυθμούς

Πάντως ο Π. Λεκάκης τρέχει την προεκλογική του εκστρατεία με γοργούς ρυθμούς. Σε διάστημα μόλις 15 ημερών, ανακοίνωσε το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού, τύπωσε ενημερωτικά φυλλάδια, ανέβασε δυο πρωτότυπα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παρουσίασε τους πρώτους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. Επίσης, ο κ. Λεκάκης έχει βρει τα γραφεία που θα αποτελέσουν το «στρατηγείο» της παράταξής του έως τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Βρίσκονται σε κεντρικό σημείο της πόλης με θέμα το λιμάνι και από τις επόμενες μέρες θα είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους δημότες για συζήτηση, η οποία θα αφορά στα προβλήματα και στη βελτίωση της καθημερινότητας της πόλης.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.