, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας: Ο Τσαβλής λειτούργησε προς όφελος του κοινού καλού

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού και περισσότερους από 12 μήνες οι πνευμονολόγοι-φυματιολόγοι όλης της χώρας δίνουν καθημερινά τη μάχη τους από την πρώτη γραμμή και από κάθε δομή υγείας είτε αυτή είναι δημόσια είτε ιδιωτική. Αναμφισβήτητα η μόνη ελπίδα αναχαίτησης της πανδημίας και θωράκισης του πληθυσμού αποτελεί η δημιουργία ανοσιακού τείχους μέσω των εμβολιασμών όλων των ηλιακών ομάδων.

Μοναδικό μέλημα των επαγγελματιών υγείας είναι να μην χαθεί και να μην πεταχτεί ούτε μια δόση εμβολίου με κύριο γνώμονα να αυξηθεί όσο πιο άμεσα και αποτελεσματικά η αμυντική ασπίδα της χώρας ενάντια στον φονικό ιό.

Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο και ο συνάδελφος Πνευμονολόγος-Φυματιολόγος κος Δρόσος Τσαβλής, βάζοντας πάνω από όλα την ιατρική ιδιότητά του και προς το όφελος του κοινού καλού, λειτούργησε κατά τρόπο ώστε να μην υπάρξουν απώλειες από χαμένες δόσεις εμβολίων στην ιδιαίτερη αυτή χρονική συγκυρία!

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.