, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συγκινητικό το αντίο της Λέστερ στον εκλιπών πρόεδρο

Ενός λεπτού σιγή κράτησε η ομάδα της Λέστερ αλλά και οι φίλαθλοί της στην αρχή του αγώνα με την Κάρντιφ, του πρώτου αγώνα μετά το τραγικό δυστύχημα με ελικόπτερο που κόστισε τη ζωή του ιδιοκτήτη της, Vichai Srivaddhanaprabha.
Η ομάδα εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά τον αδόκητο χαμό του ιδιοκτήτη της, Vichai Srivaddhanaprabha, που έχασε την ζωή του όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε συνετρίβη έξω από το γήπεδο της ομάδας το περασμένο Σάββατο.
Οι ίδιοι θέλησαν να δώσουν τον αγώνα για το πρωτάθλημα ενάντια στην Κάρντιφ, για να κατακτήσουν μια νίκη για χάρη του ιδιοκτήτη τους.
Οι άνθρωποι των “αλεπούδων” βρήκαν πάντως έναν ξεχωριστό τρόπο για να τιμήσουν τη μνήμη του νεκρού ιδιοκτήτη, με τους οπαδούς να κρατούν σημαίες της Ταϊλάνδης, απ’όπου καταγόταν ο 60χρονος δισεκατομμυριούχος και τους παίκτες να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για την προθέρμανση φορώντας μπλουζάκια με το πρόσωπό του.
 
 
 


 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.