, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συγκλονίζει η Conchita Wurst: «Είμαι θετική στον HIV»

(Photo by Ragnar Singsaas/Getty Images)

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η νικήτρια της Eurovision 2014 αποκάλυψε δημόσια ότι είναι φορέα του ιού HIV.

Συγκεκριμένα η Conchita Wurst εξομολογήθηκε πως είναι φορέα του AIDSμετά από απειλές που δέχεται από τον πρώην σύντροφό της.

Η Conchita δημοσίευσε μια φωτογραφία της και έγραψε στη λεζάντα: «Σήμερα ήρθε η μέρα για να απελευθερωθώ από την δαμόκλειο σπάθη που κουβαλάω: Είμαι θετική στον ιό HIV, μπορεί πολλούς από εσάς να μην τους ενδιαφέρει αλλά αναγκάζομαι να το πω διότι ένας πρώην φίλος απειλεί να βγάλει δημόσια αυτά τα προσωπικά ιατρικά μου στοιχεία. Ελπίζω να δώσω κουράγιο και να κάνω ακόμη ένα βήμα ενάντια στον στιγματισμό των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί…» και συνέχισε: «οι πληροφορίες για την κατάσταση μου μπορεί να είναι νέες για εσάς, αλλά για μένα δεν είναι. Είμαι καλά στην υγεία μου, πιο δυνατή και πιο δραστήρια από τότε, καθώς λαμβάνω την αγωγή μου από τότε που έγινε η διάγνωση και ο ιός δεν ανιχνεύεται πλέον στο αίμα μου».

Τέλος αναφέρεται στις απειλές που δέχεται και την οδήγησαν να πάρει την απόφαση να μιλήσει δημόσια:«Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να με φοβίζει και να επηρεάζει τη ζωή μου με αυτό», καταλήγει.

 

Πηγή faysbook.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.