, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συγκλονίζει ο Β. Γερμανός «Μπήκα για μια απλή εγχείρηση και βρέθηκα στην εντατική»

Ο Βαγγέλης Γερμανός βρέθηκε από μια επέμβαση ρουτίνας στην εντατική να παλεύει για τη ζωή του. Ο γνωστός τραγουδιστής περιέγραψε την περιπέτειά του στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο:

«Μπήκα για μια απλή εγχείρηση και βρέθηκα στην εντατική. Έκανα επέμβαση βουβωνοκήλης, βγήκα την ίδια μέρα, εξακολουθούσα να παίρνω αντιβίωση. Πήγα να μου κόψουν τα ράμματα μετά από μία εβδομάδα και μου λέει ο γιατρός σταμάτησέ τα. Τα σταμάτησα αλλά έλα που άρχισε ο πόνος και ο πυρετός; Τον παίρνω τηλέφωνο και αντί να μου πει έλα μέσα, μου λέει κάποια ίωση θα είναι, ξαναπάρε αντιβίωση. Έλα όμως που οι πόνοι δεν περνούσαν.

Πήγα σε έναν γιατρό εδώ και μου λέει γρήγορα στο νοσοκομείο, υπάρχει πρόβλημα μέσα στην κοιλιά σου, έχουν γίνει όλα μαντάρα. Την ανοίγει, καθαρίζει όσο μπορούσε μέχρι ένα σημείο, ήταν όλα μια μαυροκόκκινη μάζα! Είχα πάθει σηπτικό σοκ και μπήκα κατευθείαν στην εντατική. Σε 20 μέρες μου έκαναν τρεις εγχειρήσεις».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.