, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συγκροτήθηκε ομάδα εργασίας για τη «Νέα Τούμπα» με απόφαση Απ. Τζιτζικώστα

Ομάδα εργασίας για την υποστήριξη των διαδικασιών, που αφορούν στην ανέγερση των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΠΑΟΚ για τη «Νέα Τούμπα», συγκροτήθηκε χθες με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα.
Η ομάδα εργασίας, όπως είχε δεσμευτεί ο κ. Τζιτζικώστας, αναλαμβάνει την υποστήριξη στη διεκπεραίωση όλων των απαιτούμενων ενεργειών από πλευράς της Περιφέρειας, ώστε να προχωρήσουν το ταχύτερο δυνατό και χωρίς καθυστερήσεις οι διαδικασίες που απαιτούνται για να ανεγερθεί το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Ως μέλη της ομάδας εργασίας ορίστηκαν από τον Περιφερειάρχη οι:
-Νικόλαος Ιωάννου, Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
-Κωνσταντίνος Μπέφας, Επιστημονικός Συνεργάτης σε θέματα ευρωπαϊκών προγραμμάτων του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.
-Χρήστος Κραβαρίτης, Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Συγκοινωνιακών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
-Σάββας Λαδόπουλος, Προϊστάμενος του Τμήματος Χωρικού Σχεδιασμού της Γενικής Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Υποδομών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
-Χρήστος Κοτρίδης, Νομικός Σύμβουλος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.