, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Συμπλοκή μεταναστών με τρεις τραυματίες στον σταθμό

Τρεις τραυματίες μετανάστες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένοι ύστερα από συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού. Το επεισόδιο προκάλεσε για μία ακόμη φορά αναστάτωση στη γειτονιά όπου καταλήγει ο μεγαλύτερος αριθμός των μεταναστών της πόλης.
Η συμπλοκή μεταξύ δύο ομάδων μεταναστών έγινε λίγο πριν τις 9 το βράδυ στη διασταύρωση των  οδών Μιχαήλ Καλού και μοναστηρίου, λίγα μέτρα μακριά από τη διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και μία «ανάσα» από τα κεντρικά γραφεία της Nέας Δημοκρατίας τα οποία φρουρούνται. Μέχρι αργά το βράδυ δεν ήταν γνωστές οι ακριβείς συνθήκες αλλά κυρίως η αιτία της συμπλοκής, καθώς όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο βρήκαν μόνον τους τραυματίες. Η αστυνομία συγκέντρωνε στοιχεία από τους τρεις τραυματισμένους μετανάστες, αλλά και έναν ακόμη που προσήχθη στα κεντρικά της διεύθυνσης Τάξης και εκτιμάται πως συμμετείχε στην αντίπαλη ομάδα.
 Κ.Κ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.