, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συνάντηση Ζέρβα -Τσιάρα στο δημαρχείο

Προβλήματα και εκκρεμότητες που άπτονται του τομέα της Δικαιοσύνης και αφορούν τη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου, Κ. Ζέρβα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κ. Τσιάρα. Στη διάρκεια της συνάντησης που έγινε στο δημαρχιακό μέγαρο της πόλης ο κ. Ζέρβας ενημέρωσε τον κ. Τσιάρα μεταξύ άλλων και για τα μεγάλα έργα που δρομολογεί η διοίκηση του δήμου.
Σε δηλώσεις του ο υπουργός Δικαιοσύνης επεσήμανε: “Είχα την χαρά να επισκεφτώ τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης και να ανταλλάξω απόψεις μαζί του σχετικά με έναν σημαντικό αριθμό παρεμβάσεων στη συμπρωτεύουσα της χώρας, στη Θεσσαλονίκη. Η αλήθεια είναι, πως με τη παρουσία του κυρίου Ζέρβα, κατά την προσωπική μου άποψη υπάρχει ένα σοβαρό σχέδιο συγκεκριμένων παρεμβάσεων στη πόλη της Θεσσαλονίκης. Ξέρετε καλά ότι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός, υποστηρίζει με την απαραίτητη δύναμη και διάθεση, οποιαδήποτε μεταρρυθμιστική η ανανεωτική προσπάθεια γίνεται σε όλους τους δήμους της χώρας”.
Από την πλευρά του ο κ. Ζέρβας δήλωσε: “Ο υπουργός είναι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει μεγάλο κομμάτι της ζωής του στη πόλη μας δουλεύοντας εδώ οπότε γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα της και τα προβλήματα τα οποία συζήτησα μαζί του. Αναφερθήκαμε στα προβλήματα που έχει η δικαιοσύνη το αντικείμενο του αλλά και σε διάφορα προβλήματα της πόλης. Πρέπει να έχουμε ένα κοινό βηματισμό και να καλύψουμε το χαμένο έδαφος των τελευταίων ετών έτσι ώστε όλα αυτά που πρέπει να γίνουν για την πόλη να γίνουν με γρήγορους ρυθμούς”.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.