, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συνάντηση Λ. Κυρίζογλου – Μ. Αντωνίου (ΦΩΤΟ)

Συνάντηση με την προϊσταμένη του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), Δήμαρχος Αμπελοκήπων -Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου στα γραφεία της ΠΕΔΚΜ.
Στο επίκεντρο της συνάντησης του κ. Κυρίζογλου με την κ. Αντωνίου, τέθηκαν τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα εκείνα που έχουν σχέση με την Κεντρική Μακεδονία και τους 38 Δήμους.
Η προϊσταμένη του γραφείου του πρωθυπουργού ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα που απασχολούν σήμερα την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα οποία παγίως η ΠΕΔ-ΚΜ έθετε στην προηγούμενη κυβέρνηση.
Η συνάντηση του πρόεδρου της ΠΕΔΚΜ κ. Κυρίζογλου και της κ. Αντωνίου έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ συμφώνησαν να αναπτύξουν δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας τους προς όφελος των Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας και εν γένει της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Λίγο πριν το πέρας της συνάντησης ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ δώρισε στην προϊσταμένη του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κ. Αντωνίου μια εικόνα του Οσίου Ιακώβου (Τσαλίκη) του εν Ευβοία, με τον οποίο, ως πρώην Νομάρχης Εύβοιας, ο κ. Κυρίζογλου συνδέονταν με στενή φιλία.
kyr.jpg

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.