, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συνάντηση Μπουτάρη – Ψωμιαδη: Ό,τι έγινε έγινε… πάμε γι άλλα!

Σε ιδιαίτερα καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη με τον πρώην περιφερειάρχη Κ. Μακεδονιας και υποψήφιο δήμαρχο, Παναγιώτη Ψωμιαδη, στο δημαρχείο.
Η συνάντηση διήρκησε περίπου μισή ώρα και στο επίκεντρο βρέθηκαν οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.
«Έγινε μια συνάντηση για το καλό της πόλης. Έχουμε σαφώς διαφορετικές αντιλήψεις και ιδεολογίες, όμως συμφωνήσαμε ότι ο αγώνας για τις εκλογές θα πρέπει να είναι πολιτισμένος. Ό,τι έγινε έγινε, ό,τι ειπώθηκε ειπώθηκε. Πάμε γι άλλα», δήλωσε ο κ. Μπουταρης στους δημοσιογράφους. «Ειπώθηκαν βαριές κουβέντες, τραβάμε μια γραμμή και έχουμε μπροστά μας τον προεκλογικό αγώνα που θα γίνει σε πολιτισμένο επίπεδο», πρόσθεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Ψωμιαδης από την πλευρά του ευχαρίστησε τον δήμαρχο για τη θερμή υποδοχή και τόνισε πως «κατά γενική ομολογία, μπορεί να διαφωνούμε και αυτό είναι υγιές, αλλά μας ενώνει η αγάπη για την πόλη». Ο ίδιος πρόσθεσε: «Περίμενα να με ρωτήσετε εάν ζει ο βασιλιάς Αλέξανδρος. Θα σας έλεγα χαριτολογώντας, ζει και βασιλεύει στις καρδιές και τις ψυχές όλων των Ελλήνων. Απέναντι από το παράθυρό σας είναι η προτομή του Μ. Αλεξάνδρου», σημείωσε ο κ. Ψωμιαδης, για να απαντήσει ο κ. Μπουταρης: «ζει»!

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.