, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συνέδριο για την Ενέργεια και το φυσικό αέριο στη Θεσσαλονίκη – Όλο το πρόγραμμα

Το Ενεργειακό Βήμα Νοτιοανατολικής Ευρώπης και το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος διοργανώνουν Συνέδριο με τίτλο «Η Αγορά Ενέργειας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη Διανομή & Προμήθεια Ενέργειας // Συμπιεσμένο & Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο» στα πλαίσια των δράσεων για το 2018.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Ιουνίου και ώρα 14:00 στην αίθουσα του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.

Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν, με εισηγήσεις τους, φορείς και επιχειρήσεις της αγοράς Ενέργειας. Οι φορείς και οι επιχειρήσεις θα παρουσιάσουν τις δραστηριότητές τους σε θέματα δικτύων και μεταφορών, στη διανομή και την προμήθεια της ενέργειας αλλά και στις νέες τεχνολογίες όσον αφορά το CNG και το LNG.

Το Ενεργειακό Βήμα Νοτιοανατολικής Ευρώπης έχει διοργανώσει σημαντικά συνέδρια και δράσεις με σκοπό την ενημέρωση, πληροφόρηση και κατάρτιση σε ζητήματα τεχνικά, νομικά και οικονομικά σχετικά με την αγορά ενέργειας. Μέσα στα πλαίσια των εργασιών του Συνεδρίου, θα δοθεί η ευκαιρία για ανάδειξη των πρόσφατων τεχνολογικών και επιστημονικών εξελίξεων και συγκεκριμένα στην ανάπτυξη των υποδομών καθώς και των υπηρεσιών στους τομείς της Ενέργειας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.