, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συνελήφθησαν 50 άτομα το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

Στη σύλληψη συνολικά 50 ατόμων προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.
Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Ασφάλειας και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:
• 10 άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης τριών (3) εξ’ αυτών (αλλοδαποί ηλικίας 30, 20 και 20 ετών) από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στο κέντρο της πόλης (ευρύτερη περιοχή Α.Π.Θ.), οι οποίοι ακινητοποιήθηκαν έπειτα από καταδίωξη αφού διαπιστώθηκε ότι συναλλάσσονταν με διάφορους υποψήφιους αγοραστές. Στην κατοχή τους βρέθηκαν μικροδέματα κάνναβης τα οποία και κατασχέθηκαν. Επίσης, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και ένα κλεμμένο κινητό τηλέφωνο.
• 5 άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.
Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνεται 21χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες (04-09-2018) από αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Σερρών, για διακεκριμένες κλοπές.
• 2 άτομα για κλοπή και απόπειρα κλοπής.
• 2 άτομα για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα.
• 1 άτομο για παράβαση του Νόμου περί Όπλων
• 30 άτομα τα οποία στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.
Επιπλέον βεβαιώθηκαν 11 πταισματικές παραβάσεις κατ’ εφαρμογή του Νόμου περί Εκδιδομένων επ’ αμοιβή Προσώπων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.