, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συνελήφθη μέλος κυκλώματος εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών

Στην αυτόφωρη σύλληψη μέλους οργανωμένου κυκλώματος κατοχής και διακίνησης ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών εντός της Ελληνικής επικράτειας, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, έπειτα από μεθοδική έρευνα και οργανωμένη επιχείρηση.
Πρόκειται για 49χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου, αλλά 51χρονου αλλοδαπού συνεργού του που κρατείται ήδη σε Γενικό Κατάστημα Κράτησης, σχηματίστηκε δικογραφία, για Εγκληματική Συμμορία και παράβαση του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ειδικότερα, ο 49χρονος εντοπίστηκε να έχει εισέλθει στην ελληνική επικράτεια από γειτονική χώρα με ιδιωτικό λεωφορείο και στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, που έλαβε χώρα πρωινές ώρες χθες (25-05-2019),στην ευρύτερη περιοχή του Ντεπό, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δυο δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 1 κιλού και 21 γραμμαρίων, καθώς και κινητό τηλέφωνο.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 49χρονος δρούσε κατ’εντολή και καθ΄υπόδειξη του προαναφερόμενου 51χρονου αλλοδαπού και εισήγαγε ποσότητες ναρκωτικών ουσιών με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση τους.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.