, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σφοδρή επίθεση Μαξίμου εναντίον Μαρινάκη

Σφοδρή επίθεση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη εξαπέλυσε το Μέγαρο Μαξίμου, σε σημερινή ανακοίνωση του.

Η ανακοίνωση του Πρωθυπουργικού γραφείου αφήνει να εννοηθεί ότι ο κ. Μαρινάκης βρίσκεται πίσω από τα απειλητικά μηνύματα που λαμβάνουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και από την πρόσφατη επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας Documento. Μάλιστα, το Μαξίμου αναφέρεται και στις σχέσεις του γνωστού εφοπλιστή και εκδότη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας πως ο κ. Μαρινάκης «χρηματοδοτεί και συντηρεί» τα γραφείς της Νέας Δημοκρατίας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Ο κ. Μαρινάκης από χθες επιτίθεται απρόκλητα στην Κυβέρνηση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, αναδεικνύοντας το ήθος του. Εξαπολύει από τα ΜΜΕ που ελέγχει προπαγανδιστικούς τραμπουκισμούς, αναδεικνύοντας την αντίληψή του για τη Δημοκρατία.

Την ίδια στιγμή, όλως τυχαίως, απειλητικά μηνύματα στέλνονται στα κινητά τηλέφωνα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με αποστολείς γνωστούς υπαλλήλους του, ενώ στα γραφεία της εφημερίδας Documento γίνεται διάρρηξη και βανδαλίζονται μετά τα μεσάνυχτα, αφού προηγουμένως ο ιδιοκτήτης τους , δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, απειλείται ανοιχτά με ανακοινώσεις, γιατί τόλμησε να δημοσιοποιήσει δραστηριότητες του επιχειρηματία που απασχολούν την Δικαιοσύνη.

Αναρωτιόμαστε, αν ο κ. Μητσοτάκης, προσωπικός φίλος του κ. Μαρινάκη, και η ΝΔ της οποίας τα γραφεία στον Πειραιά επισήμως ο κ. Μαρινάκης χρηματοδοτεί και συντηρεί, προσυπογράφουν αυτές τις μεθόδους που θυμίζουν μαφία.

Σε κάθε περίπτωση η Κυβέρνηση και η Δημοκρατία δεν θα υποκύψουν στον εκφοβισμό, τον εκβιασμό και την τρομοκρατία.

Η εποχή που κυβερνούσαν τον τόπο οι νταβατζήδες έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Γιατί η ΝΔ που σκοπεύει να δώσει τα κλειδιά στους Δον Κορλεόνε επιχειρηματίες που τη στηρίζουν δεν πρόκειται να επιστρέψει στην διακυβέρνηση του τόπου».

Πηγή: Paraskhnio.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.