, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σύσκεψη στην Εισαγγελία για τις διακοπές νερού του Φιλύρου

Σύσκεψη για την αντιμετώπιση του προβλήματος υδροδότησης του Φιλύρου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο γραφείο του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Στέφανου Ζαρκαντζιά, ύστερα από τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων και του δήμου. Οι τοπικοί παράγοντες καταγγέλλουν πως η ΕΥΑΘ διαχειρίζεται με τέτοιον τρόπο το ζήτημα που έχει συνέπεια τις συνεχείς διακοπές το τελευταίο δεκαήμερο.
Στη σύσκεψη που κάλεσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας οι εκπρόσωποι της ΕΥΑΘ ανέφεραν πως το πρόβλημα προκλήθηκε από μία γεώτρηση από το νερό της οποίας υδροδοτείται η περιοχή του Φιλύρου και έδωσαν τη διαβεβαίωση πως το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί με την παροχή νερού από άλλον αγωγό. Στη σύσκεψη το πρόβλημα από την πλευρά της τοπικής κοινωνίας ανέπτυξε ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτετζίδης. Η Εισαγγελία αφού άκουσε όλες τις πλευρές τόνισε πως είναι αναγκαία η άμεση επίλυση του ζητήματος.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.