, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Σύσκεψη στη ΓΑΔΘ για την εγκληματικότητα στο ΑΠΘ

Συνάντηση στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για το θέμα της εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών στο ΑΠΘ θα έχουν το πρωί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο πρύτανης του Ιδρύματος Περικλής Μήτκας.
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί με τον Αστυνομικό Διευθυντή Φώτη Δομζαρίδη και τον Διευθυντή Ασφαλείας Νίκο Ζησιμόπουλο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα συζητηθούν μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος διακίνησης ναρκωτικών εντός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.
Στόχος, όπως είπε χθες ο κ. Μπουτάρης, είναι να εξεταστούν τα μέτρα που μπορεί να ληφθούν «για να καθαρίσει το ΑΠΘ από τους εμπόρους ναρκωτικών».
«Πάνω από 2.000 υπογραφές από φοιτητικό κόσμο μαζεύτηκαν για να γίνει κάτι, μόνο η αστυνομία μπορεί να το κάνει αυτό» τόνισε ο δήμαρχος.
Αναφερόμενος στο θέμα του ασύλου, σημείωσε ότι ο νόμος είναι ξεκάθαρος, αλλά η εφαρμογή έχει πρόβλημα, «πρέπει το πανεπιστήμιο να αναλάβει τις ευθύνες του και να φωνάζει την αστυνομία».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.