, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σ. Ζαχαράκη για μυστικά κονδύλια: Η ΝΔ αρνείται να βάλει υπογραφή, να δώσει έγκριση για ασαφείς χρήσεις

Αποστάσεις από τις καταγγελίες που φέρεται να έκανε στο υπουργικό συμβούλιο ο Πάνος Καμμένος περί κακοδιαχείρισης των κονδυλίων του υπουργείου Εξωτερικών, κράτησε ο Νίκος Βούτσης, κίνηση που σχολίασε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο ΘΕΜΑ 104,6 η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη.

«Για να γνωρίζει ο κόσμος, το μόνο που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα είναι ότι κάποια κονδύλια διατίθενται για την προώθηση εθνικών συμφερόντων σε αλλοδαπά μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού. Ο εκπρόσωπος Νικήτας Κακλαμάνης σε ερώτηση που έκανε στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, σε ποια μέσα ξένων χωρών αναφέρεται το ΥΠΕΞ, δεν πήρε κάποια απάντηση, αντίθετα ο δεύτερος δήλωσε άγνοια για τα μυστικά κονδύλια.
Γιατί μπορεί κάποια κονδύλια να έχουν χρησιμοποιηθεί για την προώθηση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Αφήνονται πολλές υπόνοιες για τη χρήση αυτών των κονδυλίων».
Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η φαρσοκωμωδία αυτή πρέπει να τελειώσει, υπερτόνισε ότι οι εξηγήσεις που δίνονται για τα μυστικά κονδύλια είναι ασαφείς και ότι κύριο αίτημα της Νέας Δημοκρατίας είναι να υπάρξει πλήρης αποσαφήνιση.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.