, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σ. Κεδίκογλου: Είναι μία κακόγουστη οπερέτα για ρετάλια με μανία στην καρέκλα

“Θέλω να ελπίζω ότι έστω και την τελευταία στιγμή κάποιος από τους πρόθυμους- χρήσιμους θα αναλογιστεί τις ευθύνες του απέναντι στην ιστορία και δεν θα επιτρέψει να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης αυτή η κυβέρνηση”, είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στον “Realfm 97,8”.

Αναφερόμενος στην πρόταση που έκανε ο κ. Καμμένος προς τον Πρόεδρο της ΝΔ σχετικά με το θέμα του ονόματος των Σκοπίων, ο κ. Κεδίκογλου δήλωσε μεταξύ άλλων: “Είναι ένας επικοινωνιακός ελιγμός. Στις δηλώσεις του ο κ. Καμμένος σε αυτή τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε που υποτίθεται ότι είναι για να ανακοινώσει την αποχώρηση του από την κυβέρνηση και το μεγαλύτερο μέρος των δηλώσεων του αφορά την αξιωματική αντιπολίτευση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο κ. Καμμένος δεν έχει καμία δεξαμενή, αυτή τη στιγμή δεν έχει μείνει λάδι στο καντήλι του. Εδώ έκανε ολόκληρο παζάρι για να καταφέρει να κρατήσει δύο βουλευτές που θα τους επιτρέψει να ψηφίσουν υπέρ της κυβέρνησης προκειμένου να μην χάσει το καθεστώς του πολιτικού αρχηγού στη Βουλή… Είναι ένα ξεκάθαρο παζάρι, ήταν όλα προσχεδιασμένα. Είναι μία κακόγουστη, τραγελαφική οπερέτα για ρετάλια με μανία στην καρέκλα. Είναι όλα σχεδιασμένα να κρατήσει την εξουσία ο κ. Τσίπρας, να κρατήσει το καθεστώς πολιτικού αρχηγού και να αρχίσει ξανά τους πατριωτικούς λεονταρισμούς ο κ. Καμμένος. Πιστεύουν ότι έτσι κάνουν και οι δύο τη δουλειά τους. Το κακό είναι ότι όλα αυτά είναι εις βάρος της χώρας, όχι μόνο στα εθνικά μας θέματα αλλά και για την ίδια την οικονομία…Κάθε μέρα που παραμένουν επιπλέον στην εξουσία αυτοί οι άνθρωποι η ζημιά μεγαλώνει. Είναι η κυβέρνηση της καταστροφής”, επισήμανε ο κ. Κεδίκογλου.

“Μία πρώτη μάχη για να αποτραπεί η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι η ψήφος εμπιστοσύνης της κυβέρνησης… Θα έχουμε μία κυβέρνηση με ρετάλια των άλλων κομμάτων, δηλαδή τα απολειφάδια των άλλων κομμάτων, οι οποίοι δεν θα είναι σε κάποιο κόμμα και θα στηρίζουν την κυβέρνηση με αντάλλαγμα το υπουργείο που θα έχουν πάρει”, σημείωσε ο Σίμος Κεδίκογλου.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.